10 veckor!

10 veckor! 10 VECKOR! Oj! OJ! Våra grabbar har blivit såå stora och tiden rusar iväg och det börjar kännas i magen att de snart ska flytta... men det glädjer mig att våra busar kommer få fina och kärleksfulla hem <3

Balou (Sum-Sum) har haft besök av sin kommande familj igen och till och med Joline har godkänt dem (dvs. att de fick klappa kattungarna, att hon gav dem i från sig... vilket händer nästan aldrig... så det känns tryggt :). Joline anser nämligen att kattungarna enbart är hennes!)

Joline är nu 2½ år och är så duktig med kattungarna, hon har lärt sig hur man ska bära så kattungarna är helt avslappnade, att de ska få äta egen mat och våra busar trivs verkligen tillsammans - mkt mysigt <3

Kattungarna har nu även börjat intressera sig för mat, vår mat, så min vanliga vardagskvällar där jag burkar käka lite i soffan är numera allt annat än lugna... det är två hungriga småttingar som sticker huvudet ned i allt och gärna smakar både mat och dryck... för att inte berätta om att så fort diskmaskinen öppas sticker dem in där, kanske finns det ngt smaskigt kvar? Eller om Milton "råkar" spilla lite mat och jag inte är snabb nog att torka bort det? Ni får titta in lite bildbevis nedan :)

Mums! Bagherra kollar in sin spegelbild i kastrullen ;) Balou verkar mer hungrig :)


Joline och Balou leker lite
Bagherra passar på att leka med Miltons gåstol när den är ledig :)


Jumjum fick agera säng för trött buse


Balou är hungrig...

9 ½ vecka!

Bagherra och Balou tar omgivningen och oss med storm! Våra gäster befinner sig numera gärna på golvet, lekandes med en boll, en pälsmus, en tunnel eller något annat lämpligt som kattungarna kan tänkas roa sig med!

Våra småmissar har fått sin första vaccinering och det tog det hela med ro, resan i transportburen var spännande och hur de än försökte så gick det inte att ta sig ut (tur det tyckte matte!)

Foxy försöker fortfarande uppfostra sina små så gott hon kan, de ska inte välta mattes blommor, riva ner de fina vaserna eller klättra på husses ljudanläggning...

Våra somlis har alltid varit intresserade av vatten och även våra små, Joline tog ett morgondopp och det var mer än en tass nere i vattnet för att kolla läget om det gick att leka med skum... Dock fanns inte kameran till hands, men det kommer säkerligen fler tillfällen :)

Bagherra (bakre) och Balou vilar lite


Bagherra är hungrig


Om mamma värmer sig - så värmer vi oss :)


En trött Bagherra...

En ännu tröttare Balou...

8 veckor!

Nu i påskveckan är våra busar 8 veckor! Redan! Tiden bara springer iväg och Bagherra och Balou utvecklas och frodas, de verkar njuta av livet och nu när solen tittar in passar vi på att njuta lite bakom näten i våra fönster - härligt! :)

Jumjum solar och Bagherra spanar ut


Balou värmer sig på elementet och Bagherra är på bushumör?


Bagherra poserar


Balou busar i huset

7 veckor

Lite försenad uppdatering (sonen har haft dubbelsidig öroninflammation och dottern varit på barnmedicin för att göra pricktester...) men här kommer det lite uppdaterat om vår två busar!

Bagherra och Balou växer och växer, de har nu erövrat vardagsrummet och sover i soffan på nätterna, gärna inlindade i filten med mamma Foxy bredvid sig!
De har även hittat att de vuxna katterna äter annan mat, lite större, detta är även intressant och även om mumsbitarna knappt får plats i deras små lejongap så ska det självklart provas :) Och även ta sig ett vattenbad i den stora vattenskålen.... ;-)

Mamma Foxy uppskattar dock inte alltid de livliga utflykterna i vårt hem utan hämtar då bestämt tillbaka dem genom att bära dem i nackskinnet, vilket resulterar i högljudda och pipiga protester från de små, men väl tillbaka så springer de iväg igen....

Ser ni skillnad på vem som är vem? :)

Mammas mat är fortfarande mumsig :) Balou till vä och Bagherra till hö


Balou tyckte att fotograferingen var tråkig och drog en gäsp


Bagherra till vä och Balou till vä


Bagherra till vä och Balou till vä


Balou har ett stadigt tag i sin bror ;)


Balou posar med lekfarbrorn JumjumRSS 2.0