Kontakt info

Ni når mig lättast på jozzo_84@Hotmail.com eller 0739-634110
 
Soliga hälsningar
Jessica o katterna

Jaffi söker nytt hem

Vår underbart fina mysiga busiga och vackra Jaffi söker nytt hem!
Tyvärr fungerar det inte i kattflocken här hemma sedan Jaffi blev mamma till kattungarna.
Får att ge Jaffi det bäst liv som hon förtjänar söker vi efter ett nytt hem till henne.
Jaffi älskar våra barn och är väldigt social. Hon behöver få vara ensamkatt, gärna med möjlighet till utevistelse.
 
Hör gärna av er om ni har ett bra hem åt våra vackra dam :)
 
 
Foto Anna-Lena Hjerpe
 

Utställning

Midsommarafton firads för andra året i rad i norska Ski på kattutställning, iaf söndagen 21/6.
Jane o jag med annat kattsällskap for till Ski för att hoppas få ett norskt cert, Jane fick sitt norska cert CAGBIP samt blev även nominerad till panel, i panelen fick även Jane alla fyra röster och blev Best In Show! Fantastiskt! Och inte mer än det, Jane slog även de andra seniorerna och blev Best In Show Senior! Det var en lycksalig dag för matte :)
 
 
 
 
Helgen den 28/6 var vi på utställning i Forshaga, 2 mil norr om Karlstad!
 
Dombeya och Dahlia gjorde utställningspremiär och de slog oss alla med häpnad med sitt fina temperament :)
Dahlia fick sitt Ex1, Dombeya fick sitt Ex1, Jane fick sitt CAGPIB och blev nominerad, men slagen i panel. Jane blev bästa senior hona men slagen av en snygg CRX hane.
 
Dombeya o matte Karin på sin första utställning
Dahlia på sin första utställning :)
Jane och jag på utställningen i Forshaga :)
Alla bilder av Taito Sund!!
 
 

Kattungarna har flyttat

Hej på Er!
 
Nu är sommaren här på riktigt och det är några veckor sedan våra kattungar lämnade oss i Skövde och har flyttat in hos sina nya ägare.
 
Det har varit en fantastisk resa, som vanligt, att få dela glädjen dessa veckor med våra 4 charmtroll och även få möjlighet att välja hem och möta nya människor som är lika förälskade i somalin som just vi är!
 
Draco har flyttat till Tine i Danmark, Draco kommer där vara en charmör för några damer och även ställas ut på utställningar. Stor lycka till med vår sorrelman!
 

 
Dombeya har flyttat in hos Karin och Elvis och lever numera i Mora tillsammans med en annan katt. Rapporterna därifrån säger oss att Beya trivs ypperligt och att även Karin blivit biten av utställningsmyggan! Vi önskar er alla lycka till med vår fina rosa tjej :)
 
 
Dendro fick flytta med till Göteborg och lever livets glada och goa dagar med Ewa och Ove, Cesar som han numera heter njuter även av att få uppleva Tjörn. Vi önskar er alla lycka med denna vackra pojk!
 
 
Dahlia bor numera i Tidaholm hos Anna-Lena och hela familjen med två busiga barn och 3 andra katter. Dahlia är kvar i katteriet och förhoppningsvis för hon J-star's genen vidare. Dahlia har fått ett fantastiskt hem med båda katter, barn och kärlek :)
 
 

RSS 2.0