Sötnos gånger fem

De små underverken lever livet och har upptäckt allt som finns att upptäcka i denna värld, det vill säga... drinkwell, balkong, blommor, gardiner, vuxen mat, människor mat och att man faktiskt kan kissa utanför toalådan om man balanserar på kanten ;-) Det är numera inte bara mamma- och pappakatt som kommer rusande när matte kommer innanför dörren, utan det kommer även fem galopperande vildingar som ska hälsa! Galoppera rakt fram går ypperligt tills det kommer en sväng, då gäller att det att hålla gasen i botten och sladda sig genom kurvan! ;-p tänk vad duktiga dem är!

Kompisen Sara var hemma o fotograferade igår 080827 - njut av de vackra bilderna!

ENGLA


JUPITER


SATURNUSVENUS


TELLUS (en äldre bild eftersom Tellus hade krupit upp bland sängkläderna och sov så gott.... och vägrade posera...)

Nya bilder! :)

Tellus - vackra damen!


Engla - lilltjejen som blir allt större


Venus - sjungande kattenSaturnus - söt som sockerJupiter - största grabbenAlla bilder har min käre vän o fotograf Sandra Persson (www.sandris.zoomin.se) tagit! :) TUSEN TACK!!!


Kattungarna växer

Kattungarna växer så det är knappt att jag hinner med!
Jupiter toppar fortfarande "tjockislistan" och väger närmre 500 gram mot sina syskon på 400 ;) Engla knappar in för varje dag och jag är så glad att hon finns här blad oss!
Tellus är numera tingad och inte till salu! Men Engla och grabbarna Jupiter och Saturnus är fortfarande till salu!
Hela högen med ungar går på lådan och käkar torrfoder. Fast när mamma Jane öppnar mjölkbaren är det ingen som är sen att anlända! ;-)
Kattungarna har även börjat inta resterande lägenhet än sovrum, så nu när jag kommer hem på dagarna är det inte bara mamma och pappakatt som kommer springande och möter upp, utan det kommer även 5 små galopperande bäbisar som ska hälsa! :) De är så söta! :)

Nu håller vi en extra tumme åt kattungarnas halvsyster, Jessica Fletcher, som ska ställas ut i helgen i Kristianstad!

nu kommer bilderna!

Jupiter till vänster, Venus ligger, Tellus uppe till höger och Engla nedanför


Tellus - pigg o gladJupiter är goo'sig


Saturnus visar upp sig


Myspysbilder

I lördags var det ett trevligt par som kollade på kattungarna! Vi i J-stars tyckte bra om dem och nu dividerar kattungarna om vem som ska bli den lycklige hos dessa härliga personer! Idag fick jag ett mail där Emse och Andreas berättade att de tyckte om Tellus och trodde att hon skulle passa bra in hemma hos dem med deras sorrel aby Saffran! Tellus blev självklart överlycklig och mallig ;-) Venus kommer stanna hemma i katteriet och föra vidare J-star's och jag hoppas hon kommer utvecklas till en lika vacker och härlig katt som både Jane och Jumjum är. Vi har anmält oss till Billingebygdenskattklubbs utställning i Tibro, 12 oktober, både kullklass och individuella bedömningar och avelshane! Det ska bli mycket spännande och se hur kullen artar sig! :)

Nya bilder!

Venus

Venus tre veckor!

Jupiter
Jupiter tre veckor!

Tellus

Tellus tre veckor!

Saturnus
Satnurnus tre veckor!

Engla

Engla tre veckor!

Pappa Jumjum med sina ungar

Jumjum och sina ungar när de är 3 veckor!


Jane och sina små vid matbordet

Jane med ungarna vid 3 veckors ålder!

RSS 2.0