100624

 

Midsommar stundar och Jane är i mälarstaden Västerås. Nu verkar det hända grejer mellan vårt kärlekspar så vi håller tummar, tår och tassar att det tar sig så det blir små små söta söta somalibebisar framåt slutet av augusti. Vi vill även passa på att gratulera Dexter som numera kan titulera sig som Champion! Mycket roligt!

 

Inför sommartider är det mycket koppel med sele som gäller för våra kissar, det är väldigt uppskattat och helst hade Jumjum kunnat vara ute dygnet runt om han hade fått.

Vi kan även gratulera Sasja (J-star's Venus) som besökt sin allra första utställning dryga 2 år gammal. Vi fick rapporter om att Sasja tyckte det var aningen obehagilgt, hon trivs bäst med att fiska i ån hemma hos husse och matte. Men Thea hade gett en super bedömning och tyckte att Sasja var otroligt vacker, detta visste vi ju redan innan, men kul att även ha ett proffs utlåtande på det. Men det blir nog inte fler utställningar för Sasja, utställningslokalen var en bedrövelse, endast 8-10 grader, så nu kan hon med nöjda steg springa runt och leka med sin kompis Ricky.


RSS 2.0