2 veckor!

Förra veckan så gick tyvärr även Miss Bianca bort, veterinären trodde det berodde på lunginflammation som kommit i samband med stödmatningen, otroligt sorgligt! Foxy har tagit det hela med ro och det är väl mest matte som sörjer.

Men vi glädjs något otroligt åt våra små tjockisar Bagherra och Balou!
Livet  just nu för våra små består mestadels av sömn och mat!

Lite bilder på våra godingar!


Bagherra två veckor :)


Balou två veckor :)

1 vecka gamla

Igår, den 14 februari, självaste hjärtans dag, inträffade de som egentligen inte får inträffa... en av våra honor tog sina sista andetag och blev en ängel, RIP! Nu får Engla ta hand om dig älskade lilla Belle! <3 Belle hade sedan födseln varit minst och de dagar som gått sedan de föddes har hon bara rasat i vikt och trots stödmatning så gick hon bara upp några få gram för att sjuka igen, men vi hade hoppet då hon gick upp i helgen, men sen orkade inte hennes lilla kropp längre och vi sörjer henne samtidigt som vi är glada för att hon slipper leva ett smärtsamt liv. Trots bara sina sex dagar hos oss känns förlusten hård och våra små ungar är verkligen betydelsefulla för oss! <3

Idag är våra tre kattungar en vecka gamla och en av hanarna har öppnat sina ögon och de börjar röra sig lite mer. Foxy är fortfarande väldigt mån om de små och kommer som en pil så fort de piper, vilket gör fotograferingen ganska svår... .Men håll ut - de kommer bilder så fort jag lyckas övertala Foxy om att jag inte ska kidnappa hennes små ungar!

Några få och suddiga bilder så länge, med hopp om att nästa vecka ha lite mer att leverera! :)

Sista bilden på de alla fyra <3
120208 - 4 kattungar har fötts!

Natten till onsdagen den 8 februari födde Foxy fyra små underbara viltfärgade bebisar!

Foxy var en otroligt duktig mamma som klarade förlossningen av de fyra helt utan hjälp och hon är trygg med sina små och är lik sin egen mor, Jane, en naturbegåvning!

Det ser ut att vara två honor och två hanar!
Hanarna vägde runt 100 gram när de föddes och honorna runt 90 gram!

Foxy med de små pälsklingarna!


Mums med mat :)

Det närmar sig... ännu inga tecken 7/2 kl 12.....


RSS 2.0