7 veckor

Lite försenad uppdatering (sonen har haft dubbelsidig öroninflammation och dottern varit på barnmedicin för att göra pricktester...) men här kommer det lite uppdaterat om vår två busar!

Bagherra och Balou växer och växer, de har nu erövrat vardagsrummet och sover i soffan på nätterna, gärna inlindade i filten med mamma Foxy bredvid sig!
De har även hittat att de vuxna katterna äter annan mat, lite större, detta är även intressant och även om mumsbitarna knappt får plats i deras små lejongap så ska det självklart provas :) Och även ta sig ett vattenbad i den stora vattenskålen.... ;-)

Mamma Foxy uppskattar dock inte alltid de livliga utflykterna i vårt hem utan hämtar då bestämt tillbaka dem genom att bära dem i nackskinnet, vilket resulterar i högljudda och pipiga protester från de små, men väl tillbaka så springer de iväg igen....

Ser ni skillnad på vem som är vem? :)

Mammas mat är fortfarande mumsig :) Balou till vä och Bagherra till hö


Balou tyckte att fotograferingen var tråkig och drog en gäsp


Bagherra till vä och Balou till vä


Bagherra till vä och Balou till vä


Balou har ett stadigt tag i sin bror ;)


Balou posar med lekfarbrorn JumjumKommentarer
Postat av: Daniel

Hej! Hoppas att det lugnar ner sig med barnen. Här är det ögoninfektioner som härjar.Det där med bärande känner man igen med nackskinn och busstreck. I förra kullen var det en som blev kal av allt bärande. Halvsyskonen här hemma är inte riktigt så livliga än men snart så.

2012-04-04 @ 20:07:38
URL: http://rainingcatsanddogs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0