Alla kattungar har fått nya hem!

Det är med glädje som jag kan berätta att alla underbara fyrbeningar hemma har fått härliga hem att flytta till! Det känns väldigt bra i maggropen och det ska bli både glädje att få se mina älsklingar flytta samtidigt som sorg att skiljas från dem. Detta är den största nackdelen, att behövs sälja dessa små underbara kamrater, det känns som de tillhör familjen och borde stanna, men med ett bättre vetande att det blir trångt i lägenheten med sju katter, så känns det väldigt bra att jag har hittat fyra kärleksfulla hem till mina änglar som ska ut och flyga.

Venus - numera Sasja ska flytta till Trosa och bli kompis med abyn Ricky och en main coon som kommer vara lekfarbror hela dagarna. Sasja kommer få det väldigt bra med närhet till vatten och människor som är hemma och ger kärlek varje dag.

Jupiter - "Juppe" kommer hålla sig i närheten och flytta till Tidaholm för att bli kompis med ragdollen Vicky och husse Peter. Med förhoppning att Juppe håller utvecklingen så kommer han om viljen tillåter bli en utställningskisse som jag själv kommer få följa på nära håll, vilket känns väldigt bra!

Tellus - numera Zelda kommer åka med matte och husse Esme och Andreas i Tenhult, inte allt för långt bort. Zelda kommer oxå bli lite skönhetsmodell och vi hoppas här hemma att vi inte kommer mötas allt för mycket på tävlingsbanorna. Men det ska bli trevligt att få följa Zeldas utveckling via utställningarna och kanske förhoppningsvis en kull eller två i framtiden! Zelda kommer få busa med abypolaren Saffran till vardags.

Saturnus - ska flytta utomlands och bli kompis med en blå somalipojke vid namn Tassen och matte Lene och husse Bent Ove. Saturnus kommer få njuta av livet som somaligrabb med stora utevistelser och även här kommer det vara tillgång till människorkärlek dygnet runt!

Engla - min egen sockerbit. Hon kommer stanna kvar hemma. Hennes utveckling är något otrolig och det kändes som rätt beslut att behålla Engla när jag fick veta att Venus fått ett sådant bra hem!

Kattungarna 8½ vecka

Kattungarna växer och frodas utan dess like, nu har definitionen gått från sockersöt till fullbordade teorrister! Det är med full fart och glädje som fem kattungar har invaderat vår lägenhet. Allting går att smaka på, leka med eller att brotta ner. Konstigt nog så är det oftast Jupiter och Engla som ligger och slåss, det skiljer ju bara 250 gram mellan dem, men än så länge tror jag att de ligger ganska lika i vem som vinner, den starke eller den envise? :)

Venus
Planerna har varit att Venus skulle stanna kvar i katteriet, men efter lite funderande så finns möjligheten att köpa henne, då jag kommit fram till att jag lika gärna kan vänta på min avelshona till nästa kull med Jane, samtidigt som jag är extremt nöjd med Venus utseende så det krävs en perfekt familj för jag ska kunna släppa henne ;-)

Jupiter
Jupiter väger numera över 1 kg, de andra kattungarna ligger mellan 750-800 gram, han är alltså pappa sin upp i dagen! Det finns ett starkt intresse för Jupiter så jag hoppas verkligen att Vicky blir plastmamma till honom. Nya smeknamnet går under "Juppe" ;-)

Tellus
Numera omdöpt till Zelda av sina nya ägare, men fortfarande Tellus här hemma, fast jag försöker lära henne sitt nya namn så fort jag kommer på att jag sagt Tellus till henne. Tellus är en smäcker liten dam som har bus som enda dagsjobb, vilket jag tror kommer passa kommande polaren Saffran utmärkt!

Saturnus
Fortfarande kvar till salu och är idag den kattunge som har vackrast aby-look och har "det" i ansiktet/huvudet. Saturnus är väldigt tillgiven och är en knäkatt, sover gärna på matte och myser. Här hemma väntar Saturnus o matte spänt på om någon ska visa intresse för denna snygga gentleman ;-)


Engla
Ja vad ska jag säga? 20 gram efter Tellus ligger Engla idag. Hon har gått upp, hon har behållt sin vikt och hon har kommit i fatt! Det är helt otroligt! Efter 8 veckor är Engla ifatt! Det är glädjetårar! Engla har börjat få sin päls tillbaka och färgen har utvecklats väldigt på henne de senaste. Engla är även den kattunge som är mest tillgiven, hon börjar likna mamma Jane i personligheten allt mer, sitter matte på toa då ska Jane o Engla oxå sitta på toa, alltså mattes toa i mattes knä! Det är bara å vänja sig ;-)
Å Engla är fortfarande till salu,men jag hopppas innerligt att min syster tar henne till sitt hjärta så Annie får en kompis o Engla ett underbart hem med kärlek! :)
Engla har somnat :)

En uppdatering på bilder kommer så fort kameran fungerar som den ska igen

RSS 2.0