Kattungarna har flyttat

Hej på Er!
 
Nu är sommaren här på riktigt och det är några veckor sedan våra kattungar lämnade oss i Skövde och har flyttat in hos sina nya ägare.
 
Det har varit en fantastisk resa, som vanligt, att få dela glädjen dessa veckor med våra 4 charmtroll och även få möjlighet att välja hem och möta nya människor som är lika förälskade i somalin som just vi är!
 
Draco har flyttat till Tine i Danmark, Draco kommer där vara en charmör för några damer och även ställas ut på utställningar. Stor lycka till med vår sorrelman!
 

 
Dombeya har flyttat in hos Karin och Elvis och lever numera i Mora tillsammans med en annan katt. Rapporterna därifrån säger oss att Beya trivs ypperligt och att även Karin blivit biten av utställningsmyggan! Vi önskar er alla lycka till med vår fina rosa tjej :)
 
 
Dendro fick flytta med till Göteborg och lever livets glada och goa dagar med Ewa och Ove, Cesar som han numera heter njuter även av att få uppleva Tjörn. Vi önskar er alla lycka med denna vackra pojk!
 
 
Dahlia bor numera i Tidaholm hos Anna-Lena och hela familjen med två busiga barn och 3 andra katter. Dahlia är kvar i katteriet och förhoppningsvis för hon J-star's genen vidare. Dahlia har fått ett fantastiskt hem med båda katter, barn och kärlek :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0