Kattungar på gång!!!

Äntligen!
Jane fick åka på dejt till Oslo för att träffa en vacker charmör vid namn William (Helinka's Milo) och de lurade oss tvåbenta totalt, vi började tro att de inte riktigt kunde få till "det" och bara gosa, så vi bestämde att Jane skulle vara kvar tills nästa löp... men dagarna gick och gick... sen kom hallontuttarna - fröken Jane var dräktig!!
 
Nu väntar vi kattungar i mitten av januari och det är med stor förväntan vi ser framemot detta, färgmässigt kan det bli viltfärgat, sorrel och det kan även bli blått och fawn om det vill sig väl :)
 
William är en otroligt snygg hane, han har en härlig varm färg, han har en muskulös kropp med långa slanka ben och en lång yvig svans, öron- och ögonplacering sitter precis som vi önskar, så detta är verkligen en kull jag tror på! Men den viktigaste egenskapen är att William är en otroligt social och tillgiven somali med hjärtat på rätta stället :) Men det bästa av allt - vår egen underbara Jumjum ligger bakåt i Williams stamtavla, så det värmer gott i våra hjärtan!!
 
Hör av er om förfrågan :)
 
William <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0